V
Vuk Lavic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Vuk Lavic
- - Vaš ID
- 296-529
- - ID prekršioca
- Nox
- - Vreme prekršaja
- 19:45
- - Opis situacije
- ja bio afk i vratio se i vidio da sam banovan pod razlogom cheat check
- - Koju odluku smatrate pravednom
- bilo kakvu proveru koja utice na ovu situaciju
Tokom igranja na serveru BMRP uvek sam postovao sve propisane smernice i igrao iskljucivo na regularan nacin bez koriscenja bilo kakvih zabranjenih radnji dodataka ili programa U trenutku kada sam morao da se udaljim od racunara zbog vecere ostavio sam igru ukljucenu i bio AFK priblizno deset minuta U tom periodu nisam bio prisutan u igri niti sam mogao da uticem na bilo sta sto se desava Naknadno mi je drug iz porodice na serveru javio da sam banovan bez mogucnosti podnosenja zahteva za unban uz obrazlozenje da je u pitanju navodni cheatIskreno veoma mi je tesko da objasnim situaciju prikazanu u dostavljenom klipu Neposredno pre odlaska AFK radio sam na radnom stolu sastavljao i rastavljao oruzje pa postoji mogucnost da je radni sto ostao aktivan i da je doslo do neke tehnicke greske ili buga koji je mogao ostaviti utisak Prema navodima moj lik nije mogao da umre uprkos tome sto je bilo pucato na mene od strane administracije koja me je pomerila na pc check dok sam bio afk sto mi je potpuno nejasno i ne uklapa se u moje stvarne radnje u igriVazno je napomenuti da nakon dobijanja bana nisam vrsio nikakve izmene brisanja na racunaru. U potpunosti sam spreman da u bilo kom trenutku dam PC check kao i sve dodatne provere koje administracija bude smatrala potrebnim Oduvek sam igrao posteno u skladu sa pravilima servera i nikada nisam imao nameru niti potrebu da koristim bilo sta sto bi mi dalo nepravednu prednostZelja mi je samo da se utvrdi stvarno stanje i da ukoliko je doslo do greske ili tehnickog propusta to bude uzeto u obzir. Hvala!