PREGLEDANO Žalba na Staff | №97

Status
Not open for further replies.
Guljaev

Guljaev

Batonga
Igrač
Reaction score:2
- Vaš in-game nickname
Aleksej Guljaev
- Vaš ID
936-650
- ID prekršioca
584-722
- Vreme prekršaja
00:27
- Opis situacije
Pozdrav, želim da podnesem žalbu na odluku o mom zatvaranju zbog PG-a prilikom skoka. Na serveru sam od prvog dana i za sve to vreme sam se maksimalno trudio da budem korektan, da poštujem pravila i da ne pravim nikakve probleme. Iskreno, nisam tip igrača koji voli da piše žalbe niti to radim često, ali u ovom slučaju smatram da kazna nije pravedna. Svestan sam da sam pogrešio i da sam napravio skok, ali kazna od jednog dana zatvora mi deluje preoštra za takav prekršaj. Uvek pokušavam da igram u skladu sa pravilima, čak i kada vozim brže, usporavam kod mosta da ne bih “leteo”. Takođe, juče kada su počele bundeve, mnogi su vozili nerealno i radili slične, pa i ozbiljnije stvari bez posledica, pa verujem da je i meni moglo da se progleda kroz prste ili barem da dobijem opomenu. Nisam igrač koji pravi probleme, niti neko ko krši pravila uvek se trudim da doprinosim RP-u i zajednici na pozitivan način. Molim vas da još jednom razmotrite moju situaciju, jer verujem da bi blaža kazna bila pravednija u ovom slučaju.
- Dokazi
https://i.ibb.co/svf4GGqW/Un.png
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da bi kraća kazna ili opomena bila pravedna odluka, jer iako sam svestan da sam napravio nameran skok, nisam očekivao da će to rezultirati zatvorom od jednog dana, jer do sada nisam imao nikakvih većih problema niti prekršaja.
Zamolio bih Tomu Gavrilovića ili nekog drugog ko je zadužen da razmotri ovu kaznu. Hvala na razumevanju.

Guljaev

Guljaev

Batonga
Igrač
Reaction score:2
Pozdrav,
kazna mi je u međuvremenu istekla, pa žalba sada praktično gubi smisao. Nije mi cilj da pravim problem, ali mi je iskreno žao što niko nije odgovorio dok je situacija još bila aktuelna. Žalbu sam napisao u dobroj nameri, jer mi je stalo do servera i želeo sam da se moj slučaj makar razmotri.

U svakom slučaju, prihvatam kaznu i neću ubuduće raditi slične skokove ili bilo šta što bi moglo da se protumači kao PG. Samo sam želeo da pošaljem poruku u duhu fer igre i poštovanja prema zajednici.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Vaša žalba je evidentirana i admin će biti upozoren.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom