Guljaev
Batonga
Igrač
Reaction score:2
- - Vaš in-game nickname
- Aleksej Guljaev
- - Vaš ID
- 936-650
- - ID prekršioca
- 584-722
- - Vreme prekršaja
- 00:27
- - Opis situacije
- Pozdrav, želim da podnesem žalbu na odluku o mom zatvaranju zbog PG-a prilikom skoka. Na serveru sam od prvog dana i za sve to vreme sam se maksimalno trudio da budem korektan, da poštujem pravila i da ne pravim nikakve probleme. Iskreno, nisam tip igrača koji voli da piše žalbe niti to radim često, ali u ovom slučaju smatram da kazna nije pravedna. Svestan sam da sam pogrešio i da sam napravio skok, ali kazna od jednog dana zatvora mi deluje preoštra za takav prekršaj. Uvek pokušavam da igram u skladu sa pravilima, čak i kada vozim brže, usporavam kod mosta da ne bih “leteo”. Takođe, juče kada su počele bundeve, mnogi su vozili nerealno i radili slične, pa i ozbiljnije stvari bez posledica, pa verujem da je i meni moglo da se progleda kroz prste ili barem da dobijem opomenu. Nisam igrač koji pravi probleme, niti neko ko krši pravila uvek se trudim da doprinosim RP-u i zajednici na pozitivan način. Molim vas da još jednom razmotrite moju situaciju, jer verujem da bi blaža kazna bila pravednija u ovom slučaju.
- - Dokazi
- https://i.ibb.co/svf4GGqW/Un.png
Zamolio bih Tomu Gavrilovića ili nekog drugog ko je zadužen da razmotri ovu kaznu. Hvala na razumevanju.