PREGLED U TOKU Zalba na staff

PREGLED U TOKU
N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nikola Alzabegovic
- Vaš ID
188 955
- ID prekršioca
Mixa dior
- Vreme prekršaja
5,4,2026
- Opis situacije
pc chekao me i imam u svakoj igrici 50 fps manje
- Dokazi
nemam nije mi dao da snjimam
- Koju odluku smatrate pravednom
da me unbanate ili da mi izbrise to ili da reinstall windowsa pa onda pc chek i unba ako prodje
tokom pc cheka mi je Mixa instalirao neki program za trazenje cheata

N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
zapravo imam snjimak kad je odbijao windows da otvori program onaj ali mi je na telefonu

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Mixa Dior | Mixa

Izjasni se povodom ove zalbe.

Mixa Dior | Mixa

Mixa Dior | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Poštovani,

Povodom žalbe igrača Nikola Alzabegovic (ID 188-955), dostavljam sledeće činjenice:

1. Povod kazne: Igrač je podvrgnut PC checku zbog osnovane sumnje na korišćenje nedozvoljenih reduxa. Tokom provere su pronađeni jasni dokazi o korišćenju eksternih dodataka koji direktno krše pravila servera. Kazna je izrečena u skladu sa protokolom.

2. Tehnička neosnovanost: Tvrdnja o gubitku 50 FPS-a je tehnički apsurdna. Administratori koriste standardne dijagnostičke alate koji se ne instaliraju u sistem i ne vrše nikakve izmene u registrima ili drajverima koje bi mogle uticati na performanse hardvera.

3. Apsurdni zahtev: Predlog igrača da "reinstalira Windows pa da se ponovo proveri" je direktno priznanje da trenutno poseduje kompromitovan sistem sa tragovima čita koje želi da ukloni. PC check se vrši u trenutku sumnje, a ne nakon što igrač očisti dokaze.

4. Virusi: Izvor odakle je igrac instalirao nedozvoljeni redux je totalno opasna i postoji mogucnost da se u tim fajlovima nalazi prilozen virus koji moze da unisti sistem.

Odluka: S obzirom na to da su dokazi o čitu bili jasni, a žalba se zasniva na tehnički nemogućim tvrdnjama bez ikakvih dokaza, smatram da je žalba pokušaj izbegavanja odgovornosti.

S poštovanjem, Mixa Cheathunters Manager / Admin Team

Personalize

Top Bottom