PREGLEDANO Zalba na staff

Status
Not open for further replies.
N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nikola Alzabegovic
- Vaš ID
188 955
- ID prekršioca
Mixa dior
- Vreme prekršaja
5,4,2026
- Opis situacije
pc chekao me i imam u svakoj igrici 50 fps manje
- Dokazi
nemam nije mi dao da snjimam
- Koju odluku smatrate pravednom
da me unbanate ili da mi izbrise to ili da reinstall windowsa pa onda pc chek i unba ako prodje
tokom pc cheka mi je Mixa instalirao neki program za trazenje cheata

N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
zapravo imam snjimak kad je odbijao windows da otvori program onaj ali mi je na telefonu

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Mixa Dior | Mixa

Izjasni se povodom ove zalbe.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Poštovani,

Povodom žalbe igrača Nikola Alzabegovic (ID 188-955), dostavljam sledeće činjenice:

1. Povod kazne: Igrač je podvrgnut PC checku zbog osnovane sumnje na korišćenje nedozvoljenih reduxa. Tokom provere su pronađeni jasni dokazi o korišćenju eksternih dodataka koji direktno krše pravila servera. Kazna je izrečena u skladu sa protokolom.

2. Tehnička neosnovanost: Tvrdnja o gubitku 50 FPS-a je tehnički apsurdna. Administratori koriste standardne dijagnostičke alate koji se ne instaliraju u sistem i ne vrše nikakve izmene u registrima ili drajverima koje bi mogle uticati na performanse hardvera.

3. Apsurdni zahtev: Predlog igrača da "reinstalira Windows pa da se ponovo proveri" je direktno priznanje da trenutno poseduje kompromitovan sistem sa tragovima čita koje želi da ukloni. PC check se vrši u trenutku sumnje, a ne nakon što igrač očisti dokaze.

4. Virusi: Izvor odakle je igrac instalirao nedozvoljeni redux je totalno opasna i postoji mogucnost da se u tim fajlovima nalazi prilozen virus koji moze da unisti sistem.

Odluka: S obzirom na to da su dokazi o čitu bili jasni, a žalba se zasniva na tehnički nemogućim tvrdnjama bez ikakvih dokaza, smatram da je žalba pokušaj izbegavanja odgovornosti.

S poštovanjem, Mixa Cheathunters Manager / Admin Team

N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
Poštovani,

Povodom žalbe igrača Nikola Alzabegovic (ID 188-955), dostavljam sledeće činjenice:

1. Povod kazne: Igrač je podvrgnut PC checku zbog osnovane sumnje na korišćenje nedozvoljenih reduxa. Tokom provere su pronađeni jasni dokazi o korišćenju eksternih dodataka koji direktno krše pravila servera. Kazna je izrečena u skladu sa protokolom.

2. Tehnička neosnovanost: Tvrdnja o gubitku 50 FPS-a je tehnički apsurdna. Administratori koriste standardne dijagnostičke alate koji se ne instaliraju u sistem i ne vrše nikakve izmene u registrima ili drajverima koje bi mogle uticati na performanse hardvera.

3. Apsurdni zahtev: Predlog igrača da "reinstalira Windows pa da se ponovo proveri" je direktno priznanje da trenutno poseduje kompromitovan sistem sa tragovima čita koje želi da ukloni. PC check se vrši u trenutku sumnje, a ne nakon što igrač očisti dokaze.

4. Virusi: Izvor odakle je igrac instalirao nedozvoljeni redux je totalno opasna i postoji mogucnost da se u tim fajlovima nalazi prilozen virus koji moze da unisti sistem.

Odluka: S obzirom na to da su dokazi o čitu bili jasni, a žalba se zasniva na tehnički nemogućim tvrdnjama bez ikakvih dokaza, smatram da je žalba pokušaj izbegavanja odgovornosti.

imam dokaz na telefon ali vi nemate dokaz da ja koristim ne dozvoljene reduxe

N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
imam dokaz na telefon ali vi nemate dokaz da ja koristim ne dozvoljene reduxe
postujem ja tebe dobar si ti covjek imao sam ja to na pc ali nisam znao kako da obrisem zato sto nisam citer i u svim serverima na RAGE MP je meni isti aim i nekad izgleda kao da mi locka u areni a kad sam u areni mene ne zanjima ho ce li mene neko uhapsiti ili ne i kad nekog sa kombat MG osurim ne znaci da imam cheat nego da je puska pre jaka. A za reinstall windowsa ne mogu da uradim mogu ja ali se komp opet upali i pise No Changes Are made i ako vas smaram volim samo server 3 puta pokusavam dnevno da reinstaliram windows i jucer sam nasao oko 22 virusa vecina njih jesam ja kriv mozda je samo ostalo od gluposti i skinova sa ne verifikovanih sajtova skinove za puske. ugodan dan vam zelim pa ako neko nesta hdedne da mi pomogne za unban neka mi napise na Discord nikolacrnjanin_alzabegovic188955

N

Nikola Crnjanin

Gost Prestolnice
Igrač
Poštovani,

i samo da kazem mrzim i ja cheatere najveca su govna i za vuk dilauro drug mi je nije on imao tu dma karticu za onaj program ili sowtvare

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
PC Check tim je doneo konacnu odluku i predlog kako da resite problem.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom