PREGLEDANO Zalba na staff

Status
Not open for further replies.
A

Aleksandar Knezevic Knele

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Aleksandar Knezevic
- Vaš ID
116-095
- ID prekršioca
Nemanja Cvijic
- Vreme prekršaja
Utorak
- Opis situacije
Ja sam okacio na lika zalbu zato sto mi je opsovao majku kada smo ga hapsili i video sam okacio preko medala i poslao link u zalbu i Nemanja mi je odbio zalbu razlog Video dokaz ne ispunjava kriterijum navedenim u Smernicama za kacenje zalbi ali ja ne razumem kako ne ispunjava kada je video validan poslat je preko medala link radi i nije sumljiv i na videu se sve cuje i vidi zasto mi je odbio zalbu to ne znam i zelim da se taj igrac kazni kao i da se upozori malo Nemanja na to odbijanje zalbi zbog linka poslacu vam screenshoot od zalbe preko imgura koji je bezbedan da ne bi opet bilo nekih problema
- Dokazi
https://imgur.com/a/e3hEWSx
- Koju odluku smatrate pravednom
Upozorenje
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Nemanja Cvijic | Beli

Molio bih da se samo izjasniš i uputiš igrača na grešku.

A

Batonga
Igrač
Pa nema greške ovako sam kačio žalbe od početka servera i nikad nisam imao problem sad odjednom ne može

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
Reaction score:3
Pa nema greške ovako sam kačio žalbe od početka servera i nikad nisam imao problem sad odjednom ne može
slazem se i meni je napisao u jednoj zalbi da je prosledjena hendleru a na snimku mi psuje oca ne razumem zasto hendleru kada mi je opsovao porodicu

A

Batonga
Igrač
slazem se i meni je napisao u jednoj zalbi da je prosledjena hendleru a na snimku mi psuje oca ne razumem zasto hendleru kada mi je opsovao porodicu
Sad mi je rekao drug da treba da bude 30 sekundi video a moj je oko 25 ako ti je za 5 sekundi da mi odbijes zalbu kad mi lik psuje majku dok ga hapsim ja onda ne znam administracija je nula onda

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Forum Manager
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša
Forum | Žalba na igrača | №2182 je odbijena zbog toga što
video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i Smernicama Forum Žalbi na igrača!

U sekciji
Žalba na Igrača - Pravila i Smernice jasno stoji:
- Video dokaz mora sadržati najmanje 30 sekundi video dokaza,HD kvalitet i sav zvuk ukljucujuci i vas mikrofon i ne sme biti presnimljen, inace u suprotnom zalba ce biti automatski odbijena.
VIdeo dokaz koji ste vi dostavili je 18 sekundi.

A

Batonga
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša
Forum | Žalba na igrača | №2182 je odbijena zbog toga što
video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i Smernicama Forum Žalbi na igrača!

U sekciji
Žalba na Igrača - Pravila i Smernice jasno stoji:
- Video dokaz mora sadržati najmanje 30 sekundi video dokaza,HD kvalitet i sav zvuk ukljucujuci i vas mikrofon i ne sme biti presnimljen, inace u suprotnom zalba ce biti automatski odbijena.
VIdeo dokaz koji ste vi dostavili je 18 sekundi.

e vala ako ti je do 12 sekundi da ga ne kaznis za psovanje majke nemoj i onako ste nula od administracije ja razumem da je bila rp akcija pa da mora ceo snimak da se stavi i to ali ovde ga privodimo on meni opsuje majku i sad zato sto mi je video 18 sekundi on ce se provuci bez ikakve kazne znaci ajmo sad svi jednim drugima da psujemo majke i da nas niko ne kazni super administracija nema sta

marko travica

marko travica

Batonga
Igrač
iskreno bro
e vala ako ti je do 12 sekundi da ga ne kaznis za psovanje majke nemoj i onako ste nula od administracije ja razumem da je bila rp akcija pa da mora ceo snimak da se stavi i to ali ovde ga privodimo on meni opsuje majku i sad zato sto mi je video 18 sekundi on ce se provuci bez ikakve kazne znaci ajmo sad svi jednim drugima da psujemo majke i da nas niko ne kazni super administracija nema sta

A

Batonga
Igrač
I da sto ste krenuli da mi brisete zalbe kad okacim na forum jeste se nesto uvredili

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Zalba je odbijena sa razlogom,ako u pravilu pise da mora video biti minimum 30 sekundi onda tako mora biti,on je vama opsovao ali administrator ne zna da li ste vi uzvratili ili slicno jer je snimak kratak.

Zalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom