PREGLED U TOKU Zalba na staff

PREGLED U TOKU
A

Aleksandar Knezevic Knele

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Aleksandar Knezevic
- Vaš ID
116-095
- ID prekršioca
Nemanja Cvijic
- Vreme prekršaja
Utorak
- Opis situacije
Ja sam okacio na lika zalbu zato sto mi je opsovao majku kada smo ga hapsili i video sam okacio preko medala i poslao link u zalbu i Nemanja mi je odbio zalbu razlog Video dokaz ne ispunjava kriterijum navedenim u Smernicama za kacenje zalbi ali ja ne razumem kako ne ispunjava kada je video validan poslat je preko medala link radi i nije sumljiv i na videu se sve cuje i vidi zasto mi je odbio zalbu to ne znam i zelim da se taj igrac kazni kao i da se upozori malo Nemanja na to odbijanje zalbi zbog linka poslacu vam screenshoot od zalbe preko imgura koji je bezbedan da ne bi opet bilo nekih problema
- Dokazi
https://imgur.com/a/e3hEWSx
- Koju odluku smatrate pravednom
Upozorenje
.

S

SaboT

Gost Prestolnice
Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Nemanja Cvijic | Beli

Molio bih da se samo izjasniš i uputiš igrača na grešku.

A

Batonga
Igrač
Pa nema greške ovako sam kačio žalbe od početka servera i nikad nisam imao problem sad odjednom ne može

Rolex DiCaprio

Rolex DiCaprio

Šmeker
Kliper I
Igrač
Pa nema greške ovako sam kačio žalbe od početka servera i nikad nisam imao problem sad odjednom ne može
slazem se i meni je napisao u jednoj zalbi da je prosledjena hendleru a na snimku mi psuje oca ne razumem zasto hendleru kada mi je opsovao porodicu

A

Batonga
Igrač
slazem se i meni je napisao u jednoj zalbi da je prosledjena hendleru a na snimku mi psuje oca ne razumem zasto hendleru kada mi je opsovao porodicu
Sad mi je rekao drug da treba da bude 30 sekundi video a moj je oko 25 ako ti je za 5 sekundi da mi odbijes zalbu kad mi lik psuje majku dok ga hapsim ja onda ne znam administracija je nula onda

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša
Forum | Žalba na igrača | №2182 je odbijena zbog toga što
video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i Smernicama Forum Žalbi na igrača!

U sekciji
Žalba na Igrača - Pravila i Smernice jasno stoji:
- Video dokaz mora sadržati najmanje 30 sekundi video dokaza,HD kvalitet i sav zvuk ukljucujuci i vas mikrofon i ne sme biti presnimljen, inace u suprotnom zalba ce biti automatski odbijena.
VIdeo dokaz koji ste vi dostavili je 18 sekundi.

A

Batonga
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 & Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša
Forum | Žalba na igrača | №2182 je odbijena zbog toga što
video dokaz ne ispunjava kriterijum naveden u Pravilima i Smernicama Forum Žalbi na igrača!

U sekciji
Žalba na Igrača - Pravila i Smernice jasno stoji:
- Video dokaz mora sadržati najmanje 30 sekundi video dokaza,HD kvalitet i sav zvuk ukljucujuci i vas mikrofon i ne sme biti presnimljen, inace u suprotnom zalba ce biti automatski odbijena.
VIdeo dokaz koji ste vi dostavili je 18 sekundi.

e vala ako ti je do 12 sekundi da ga ne kaznis za psovanje majke nemoj i onako ste nula od administracije ja razumem da je bila rp akcija pa da mora ceo snimak da se stavi i to ali ovde ga privodimo on meni opsuje majku i sad zato sto mi je video 18 sekundi on ce se provuci bez ikakve kazne znaci ajmo sad svi jednim drugima da psujemo majke i da nas niko ne kazni super administracija nema sta

Personalize

Top Bottom