Ana Mandic
Batonga
Igrač
Reaction score:3
- - Vaš in-game nickname
- Ana Mandic
- - Vaš ID
- 462 - 366
- - ID prekršioca
- Hana Imsirevic (N/A)
- - Vreme prekršaja
- 24.04.2026 u 20:09h situacija koju sam prijavila, odgovor je usledio 26.04.2026. u 21:13
- - Opis situacije
- Situacija je takva da oba lica koja su navedena u žalbi nisu kažnjena zbog kršenja pravila projekta.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Smatram da sam dovoljno dugo na serveru i da bi bilo lijepo da mi se ponudilo 24h da uploadam klip u kompletu (jer cijela situacija traje 15-ak minuta) umjesto da se zalba odbije zbog toga što se ne "vidi" da igrači na koje se žalim krše Pravila projekta. Protiv Hane nemam ništa, čak i same pohvale na aktivnost i rješavanje prijašnjih žalbi, ali mislim da se ovdje nije pregledala situacija kompletno niti je se ponudilo da se pošalje kompletan snimak cijele situacije. Lice koje radi LTA u više navrata od Centralnog nanasa do mosta BG na vodi, njegovi kako dolaze i provociraju tj. "skeniraju teren", dotični koji me je ranio tj. pucao po meni (vidi se njegov ID i tko je i šta je). Molila bih da se priložena žalba još jednom pregleda (znam da nije idealna kvaliteta) te da se, po potrebi, zatraže video snimci pripadnika Zemunskog klana koji su bili na ovoj situaciji te da se utvrdi je li postojao metagaming. Hvala lepo <3