PREGLEDANO Žalba na staff

Status
Not open for further replies.
Ana Mandic

Ana Mandic

Batonga
Igrač
Reaction score:3
- Vaš in-game nickname
Ana Mandic
- Vaš ID
462 - 366
- ID prekršioca
Hana Imsirevic (N/A)
- Vreme prekršaja
24.04.2026 u 20:09h situacija koju sam prijavila, odgovor je usledio 26.04.2026. u 21:13
- Opis situacije
Situacija je takva da oba lica koja su navedena u žalbi nisu kažnjena zbog kršenja pravila projekta.
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no2213.111229/
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da sam dovoljno dugo na serveru i da bi bilo lijepo da mi se ponudilo 24h da uploadam klip u kompletu (jer cijela situacija traje 15-ak minuta) umjesto da se zalba odbije zbog toga što se ne "vidi" da igrači na koje se žalim krše Pravila projekta. Protiv Hane nemam ništa, čak i same pohvale na aktivnost i rješavanje prijašnjih žalbi, ali mislim da se ovdje nije pregledala situacija kompletno niti je se ponudilo da se pošalje kompletan snimak cijele situacije. Lice koje radi LTA u više navrata od Centralnog nanasa do mosta BG na vodi, njegovi kako dolaze i provociraju tj. "skeniraju teren", dotični koji me je ranio tj. pucao po meni (vidi se njegov ID i tko je i šta je). Molila bih da se priložena žalba još jednom pregleda (znam da nije idealna kvaliteta) te da se, po potrebi, zatraže video snimci pripadnika Zemunskog klana koji su bili na ovoj situaciji te da se utvrdi je li postojao metagaming. Hvala lepo <3
SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Relja Obradović | Baba

Molio bih te da se izjasniš povodom ove situacije kao voditelj Forum teama.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:6
Pozdrav, sa vama je Forum Manager | Relja Obradović
Nakon detaljnog pregleda dokaza ustanovili smo da je okrivljeni Admin pogrešio, stime je
Vaša Žalba
PRIHVAĆENA.

Postavićete novu žalbu sa video dokazom koji sadrži video snimak i pre i tokom situacije.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom