PREGLED U TOKU Žalba na staff

PREGLED U TOKU
K

knelee

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Knele Avramovic
- Vaš ID
273-608
- ID prekršioca
Ilija Ikac 877-855
- Vreme prekršaja
23:48
- Opis situacije
Startano je medicinsko skladiste otisao sam tamo i samo odjednom sam pao. Kad sam se stvorio u bolnici video sam u chatu da mi je admin Ilija Ikac setao health na 0.Odmah sam poslao report i on mi je odgovorio da sam prolazio pored mesta desavanja gde je velika radijacija i da ce mi skloniti rk da idem sa druge strane, i na kraju mi nije sklonio rk. Nije mi do RK-a ali nije u redu da me tek tako ubija jer sam prolazio blizu tog mesta, da sam dosao tacno na to mesto pa i da razumem.
- Dokazi
https://youtu.be/0T9jfLDEsds?si=dJHHlE4ZGMmAGNOe
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da nije bilo potrebe da me ubije admin vec da mi posalje poruku da se sklonim ili samo da me nedira jer nisam dosao na to mesto. Stvarno me je nepotrebno ubio...
Startano je medicinsko skladiste otisao sam tamo i samo odjednom sam pao. Kad sam se stvorio u bolnici video sam u chatu da mi je admin Ilija Ikac setao health na 0.Odmah sam poslao report i on mi je odgovorio da sam prolazio pored mesta desavanja gde je velika radijacija i da ce mi skloniti rk da idem sa druge strane, i na kraju mi nije sklonio rk. Nije mi do RK-a ali nije u redu da me tek tako ubija jer sam prolazio blizu tog mesta, da sam dosao tacno na to mesto pa i da razumem.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Chief of Forum Team
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Ilija_Ikac

Molim te izjasni se povodom ove zalbe?

Ilija_Ikac

Ilija_Ikac

Batonga
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
moja je greska i izvinio sam se kada mi se lice obratilo jer je suvise blizu proslo mesta gde je bilo potrebno udaljavati lice. i tom prilikom sam ga udaljio ali dok sam upisao sve lice je produzilo ka zoni a ja to nisam primetio na vreme a potez vec bio nacinjen. i licu sam se odmah cim je to bilo izvinio se uklonio mu rk zonu i samo rekao da ide sa druge strane

Personalize

Top Bottom