PREGLEDANO Žalba na staff

Status
Not open for further replies.
K

knelee

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Knele Avramovic
- Vaš ID
273-608
- ID prekršioca
Ilija Ikac 877-855
- Vreme prekršaja
23:48
- Opis situacije
Startano je medicinsko skladiste otisao sam tamo i samo odjednom sam pao. Kad sam se stvorio u bolnici video sam u chatu da mi je admin Ilija Ikac setao health na 0.Odmah sam poslao report i on mi je odgovorio da sam prolazio pored mesta desavanja gde je velika radijacija i da ce mi skloniti rk da idem sa druge strane, i na kraju mi nije sklonio rk. Nije mi do RK-a ali nije u redu da me tek tako ubija jer sam prolazio blizu tog mesta, da sam dosao tacno na to mesto pa i da razumem.
- Dokazi
https://youtu.be/0T9jfLDEsds?si=dJHHlE4ZGMmAGNOe
Startano je medicinsko skladiste otisao sam tamo i samo odjednom sam pao. Kad sam se stvorio u bolnici video sam u chatu da mi je admin Ilija Ikac setao health na 0.Odmah sam poslao report i on mi je odgovorio da sam prolazio pored mesta desavanja gde je velika radijacija i da ce mi skloniti rk da idem sa druge strane, i na kraju mi nije sklonio rk. Nije mi do RK-a ali nije u redu da me tek tako ubija jer sam prolazio blizu tog mesta, da sam dosao tacno na to mesto pa i da razumem.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
@Ilija_Ikac

Molim te izjasni se povodom ove zalbe?

Ilija Ikac | Ilija

Ilija Ikac | Ilija

Batonga
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
moja je greska i izvinio sam se kada mi se lice obratilo jer je suvise blizu proslo mesta gde je bilo potrebno udaljavati lice. i tom prilikom sam ga udaljio ali dok sam upisao sve lice je produzilo ka zoni a ja to nisam primetio na vreme a potez vec bio nacinjen. i licu sam se odmah cim je to bilo izvinio se uklonio mu rk zonu i samo rekao da ide sa druge strane

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Forum Manager
Administrator
Igrač
Reaction score:6
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je prihvacena.

Status
Not open for further replies.