PREGLEDANO Zalba na Staff

Status
Not open for further replies.
Monkey_see

Monkey_see

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Stefan Stefanovic
- Vaš ID
499-157
- ID prekršioca
723-224
- Vreme prekršaja
31.05.2026 u 17:55
- Opis situacije
Policija me startuje u crvenoj garazi i bez ikakvog razloga me hapsi, posle par trenutaka ja mu kazem u fazonu ma pusi kurac, sto inace i redovno govorim svakom jbg, admin me nutao na sat vremena zbog vredjanja, ja smatram da je vredjanje nesto sasvim drugo, nisam mu spominjao familiju niti upotrebljavao psovke koje jesu za kaznu, smatram da recenica pusi kurac bas nije za kaznu jer je to jedino sto sam rekao policajcu i to samo jednom.
- Dokazi
https://youtu.be/efRCL2TUyh8
- Koju odluku smatrate pravednom
Samo da se objasni adminu koja vredjanja su za kaznu, a koja ne
Postovanje,

Policija me startuje u crvenoj garazi i bez ikakvog razloga me hapsi, posle par trenutaka ja mu kazem u fazonu ma pusi kurac, sto inace i redovno govorim svakom jbg, admin me nutao na sat vremena zbog vredjanja, ja smatram da je vredjanje nesto sasvim drugo, nisam mu spominjao familiju niti upotrebljavao psovke koje jesu za kaznu, smatram da recenica pusi kurac bas nije za kaznu jer je to jedino sto sam rekao policajcu i to samo jednom.

Dražen19

Dražen19

Batonga
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Smatrao sam da sam doneo pravilnu odluku, delovalo mi je veoma OCC nije mi u tom momentu uopste izgledalo kao ICLY stvar. "Nad*vaj mi se k*rca majmune" sam shvatio kao uvredu i smatrao sam da treba da te sankcionisem sto pre. Razumem da sad pricas kako je to sve bilo " ICLY " iako sam u tom momentu bio tu i po tebi se videlo da si vidno isfrustriran i da nisi to mislio ICLY. Uvazavam odluku nadredjenih i istu postujem. Naravno da sam shvatio to da u buduce necu kaznjavati ljude za takve stvari ali, prosto sam te procenio da u tom momentu tvoj nacin govora i izrazavanja nije bio ICLY.

Admin Level 1 Velibor Vasic (Dražen19)

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
Zalba je prihvacena,iz prilozenog admin je shvatio gde je pogresio a po potrebi ce biti obavljen dodatan razgovor sa njim.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom