Monkey_see
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Stefan Stefanovic
- - Vaš ID
- 499-157
- - ID prekršioca
- 723-224
- - Vreme prekršaja
- 31.05.2026 u 17:55
- - Opis situacije
- Policija me startuje u crvenoj garazi i bez ikakvog razloga me hapsi, posle par trenutaka ja mu kazem u fazonu ma pusi kurac, sto inace i redovno govorim svakom jbg, admin me nutao na sat vremena zbog vredjanja, ja smatram da je vredjanje nesto sasvim drugo, nisam mu spominjao familiju niti upotrebljavao psovke koje jesu za kaznu, smatram da recenica pusi kurac bas nije za kaznu jer je to jedino sto sam rekao policajcu i to samo jednom.
- - Dokazi
- https://youtu.be/efRCL2TUyh8
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Samo da se objasni adminu koja vredjanja su za kaznu, a koja ne
Postovanje,
Policija me startuje u crvenoj garazi i bez ikakvog razloga me hapsi, posle par trenutaka ja mu kazem u fazonu ma pusi kurac, sto inace i redovno govorim svakom jbg, admin me nutao na sat vremena zbog vredjanja, ja smatram da je vredjanje nesto sasvim drugo, nisam mu spominjao familiju niti upotrebljavao psovke koje jesu za kaznu, smatram da recenica pusi kurac bas nije za kaznu jer je to jedino sto sam rekao policajcu i to samo jednom.
Policija me startuje u crvenoj garazi i bez ikakvog razloga me hapsi, posle par trenutaka ja mu kazem u fazonu ma pusi kurac, sto inace i redovno govorim svakom jbg, admin me nutao na sat vremena zbog vredjanja, ja smatram da je vredjanje nesto sasvim drugo, nisam mu spominjao familiju niti upotrebljavao psovke koje jesu za kaznu, smatram da recenica pusi kurac bas nije za kaznu jer je to jedino sto sam rekao policajcu i to samo jednom.