Z
zijadturkovic22
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- edin izetbegovic
- - Vaš ID
- 330 176
- - ID prekršioca
- 144-487
- - Vreme prekršaja
- 12:40
- - Opis situacije
- Admin abuse, pao je ODMA i onda me jailao 1h jer sam ga ubio, a bukvalno se to radi ovdje. ako nece da ga ubijemo NEK DODJE U ADMIN FORMU PA NEK KAZE STA IMA DA KAZE, nego je kempao i sad govori kao izvinitie ovo ono
Zalba na admin Nikola Rakovervic, ne zelim uopste da razgovaram DA se ovakvo nesto desava ne znam kome je sinula ideja da oni prave familije ako se ne mogu kontrolirati. OVAKAV PREKRSAJ admina NIAKD vidio nisam, od pocetka sam ovdje na serveru ali ukoliko ovom Ne bude skinut rank admin. Ja napustam server ZAUVIJEK. Tu sam od opena ali ovako da ode da mi unistava igru da me gore baita i provocira da on meni govori STA je mudonja ovo ono on kao admin to nikako. Od opena sam tu ali ukoliko mu se ne skine rank ja napustam server. Ovo je cisti mrtvi admin abuse NA MAX. Znaci razumite ovo, startan je batajnik, ja ga moram pucat, ja sam ga ubio, ON MENE DIZE U MACIJU SOBU, I JOS BATAJNIK NIJE ZAVRSIO, ZNACI UNISTAVA MI SVE MI UNISTAVA. I salje me u jail za 6.1.... Vredjanje administracije. Ovo je cisti Admin Abuse i Rage. TOKOM PLJACKE ME TPAO.