PREGLEDANO Zalba na staff

Status
Not open for further replies.
Z

zijadturkovic22

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
edin izetbegovic
- Vaš ID
330 176
- ID prekršioca
144-487
- Vreme prekršaja
12:40
- Opis situacije
Admin abuse, pao je ODMA i onda me jailao 1h jer sam ga ubio, a bukvalno se to radi ovdje. ako nece da ga ubijemo NEK DODJE U ADMIN FORMU PA NEK KAZE STA IMA DA KAZE, nego je kempao i sad govori kao izvinitie ovo ono
- Dokazi
https://youtu.be/Ka50ODr5cE4 https://youtu.be/YXrtkE46BMM https://youtu.be/15eDoB5_WPY
Zalba na admin Nikola Rakovervic, ne zelim uopste da razgovaram DA se ovakvo nesto desava ne znam kome je sinula ideja da oni prave familije ako se ne mogu kontrolirati. OVAKAV PREKRSAJ admina NIAKD vidio nisam, od pocetka sam ovdje na serveru ali ukoliko ovom Ne bude skinut rank admin. Ja napustam server ZAUVIJEK. Tu sam od opena ali ovako da ode da mi unistava igru da me gore baita i provocira da on meni govori STA je mudonja ovo ono on kao admin to nikako. Od opena sam tu ali ukoliko mu se ne skine rank ja napustam server. Ovo je cisti mrtvi admin abuse NA MAX. Znaci razumite ovo, startan je batajnik, ja ga moram pucat, ja sam ga ubio, ON MENE DIZE U MACIJU SOBU, I JOS BATAJNIK NIJE ZAVRSIO, ZNACI UNISTAVA MI SVE MI UNISTAVA. I salje me u jail za 6.1.... Vredjanje administracije. Ovo je cisti Admin Abuse i Rage. TOKOM PLJACKE ME TPAO.

Z

zijadturkovic22

Gost Prestolnice
Igrač
plus govori mi da sam retard, hvala administracijo rekli ste mi da sam retard

Z

zijadturkovic22

Gost Prestolnice
Igrač
jedan je video pogresan zato sam ga mako jer sam objavio nesto privatno ne povezano sa ovim

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Nikola Rakocevic | "BBM"

N

Nikola Rakocevic | "BBM"

Gost Prestolnice
Administrator Team
Moderator Team
Igrač
Pozdrav,

Dečko već nekoliko mjeseci spominje moje privatne informacije, kao i privatne informacije o mojim prijateljima, iako sam mu više puta rekao da to ne radi. On je, uprkos tome, nastavio s takvim ponašanjem, što smatram potpuno neprimjerenim i nekorektnim.

Smatram da je razlog za njegovo ponašanje to što sam normalno razgovarao s njegovim kolegom iz saveza. Nakon toga je došao, počeo se praviti pametan i ubio me kako se ne bih vratio na “pljačku”. Također se u macijoj sobi ponašao bahato i bezobrazno, zbog čega se na kraju i desilo ono što se desilo.Snimak ti mogu pokazat privatno posto vidim da je isjeceno u svoju korist.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Deputy Lead Admin i Media Lider Marko Erić | Venomatic

Želim da se uzme u obzir i dodatna okolnost da je šerovanje ekrana, odnosno prikazivanje rada administracije drugim članovima organizacije strogo zabranjeno. Takvo postupanje predstavlja kršenje pravila.

Molim da se i ova situacija uzme u obzir kao sastavni deo obrazloženja prilikom razmatranja žalbe.

Z

zijadturkovic22

Gost Prestolnice
Igrač
Postovanje, imam bugove sa share skrinom koje mozete i vi pogledati, ne samo pored toga nego sto mi pc baguje skroz, da sam ugasio share ili ista radio sa discordom kompjuter bi mi se zbagovao i zaledio vjerovatno i onda nebih imao snimljeno. Ili bi mi pukli drajveri i ugasila bi mi se aplikacija za klipovanje, i to je vec poznato i pokazivao sam adminima taj problem sa mojim share ekranom . Zato iz tog razloga a ovaj snimak mi je bio jako bitan, i opet nisam ja tu pokazao nikakav tajni rad administracije (jer se nije nista desavalo nego smo se ja i on prepirali tu ko je upravu ko nije zato nisu nikakve tajne informaicije ili neki rad bili prikazani, i u to vrijeme svi su se pucali, ) meni je bio ukljucen share slucajno davno prije ove situacije. I nisam htjeo da ga gasim jer bi mi puklo ili nesto trece i onda nebih imao snimljen ovaj slucaj sa adminom.

Z

zijadturkovic22

Gost Prestolnice
Igrač
Ja se izvinjavam, iskreno se izvinjavam i kajem, pomjesao sam situacije, Ovo gore sto sam napisao je pomjesano skroz, izvinite mislio sam da sam bio upravu, sad sam pogledao snimak ponovo i tek sam sad vidio da sam upalio share skrin, ja sam mislio da mi je bilo ukljuceno davno jer kad jednom upalim nmg ugasit. Ne znam sta se desava samnom ova poruka sto sam napisao je skroz netacna, ja se izvinjavam imam trenutno neke probleme OOC i mnogo sam zbunjen i ovdje i svugdje, Ja se izvinjavam jos jednom. Skroz sam pomjesao i ovo je netacno gore sto sam napisao, ja sam sherao skrin slucajno vjerovatno sam imao paniku i bjes u macijoj sobi. Ja se izvinjavam jos jednom. Imam probleme neke OOC i nisam uredu. Jedino gdje mogu mozak ohladit jeste na BMRP.

Izvinjavam se i adminu Rakocevicu i citavoj Administraciji, nadam se da cete mi oprostit ovaj put jer sam skroz zbunjen i zeznuo sam, nece se vise nikad desit, nisam imao ovakav problem nikad tu sam od OPENA servera, zadnjih dana sam u nekim problemima OOC i ne mogu da ih rjesim, Oprostite pogrijesio sam :(

Z

zijadturkovic22

Gost Prestolnice
Igrač
Nece se vise nikad desiti ovaj problem.... Jednostavno taj dan mi je bio i stresan i svasta i danas je radi nekih ooc stvari nebi stvarno volio da prestanem igrati ovdje. jer ja nebi nikad napustio ovaj server.

N

Nikola Rakocevic | "BBM"

Gost Prestolnice
Administrator Team
Moderator Team
Igrač
Nece se vise nikad desiti ovaj problem.... Jednostavno taj dan mi je bio i stresan i svasta i danas je radi nekih ooc stvari nebi stvarno volio da prestanem igrati ovdje. jer ja nebi nikad napustio ovaj server.
Sto se mene licno tice ja nemam problem da ne dobijes kaznu ako ce biti obostrano. Isto tako bi te zamolio da ne pricas privatne informacije o meni i ljudima koji ne treba da se spominju na serveru. Ako nastavis da pricas privatne informacije o meni ja cu se potruditi da svaki put budes kaznjen.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Ja se izvinjavam, iskreno se izvinjavam i kajem, pomjesao sam situacije, Ovo gore sto sam napisao je pomjesano skroz, izvinite mislio sam da sam bio upravu, sad sam pogledao snimak ponovo i tek sam sad vidio da sam upalio share skrin, ja sam mislio da mi je bilo ukljuceno davno jer kad jednom upalim nmg ugasit. Ne znam sta se desava samnom ova poruka sto sam napisao je skroz netacna, ja se izvinjavam imam trenutno neke probleme OOC i mnogo sam zbunjen i ovdje i svugdje, Ja se izvinjavam jos jednom. Skroz sam pomjesao i ovo je netacno gore sto sam napisao, ja sam sherao skrin slucajno vjerovatno sam imao paniku i bjes u macijoj sobi. Ja se izvinjavam jos jednom. Imam probleme neke OOC i nisam uredu. Jedino gdje mogu mozak ohladit jeste na BMRP.

Izvinjavam se i adminu Rakocevicu i citavoj Administraciji, nadam se da cete mi oprostit ovaj put jer sam skroz zbunjen i zeznuo sam, nece se vise nikad desit, nisam imao ovakav problem nikad tu sam od OPENA servera, zadnjih dana sam u nekim problemima OOC i ne mogu da ih rjesim, Oprostite pogrijesio sam :(
Pozdrav Edine,

Sledeći put pre nego što odgovoriš onako nešto, proveri dva puta, jer ja lično se ne služim lažima neko samo dokazima koji su vidljivi.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Žalba na člana staffa je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom